La present edició de l'Individual d'escala i corda està sent la de les sorpreses i ahir quasi es tornaren a trencar els pronòstics. Al trinquet de Massamagrell s'anunciava el finalista de l'any passat, Pere Roc II, i un dels components de la nova fornada, De la Vega. Va vèncer el favorit, però patint i amb iguals a 55.

Els marxadors donaren de 5 d'inici a la mà de Pere Roc II, però la postura va canviar ràpidament a dos jocs perquè el públic no confiava que De la Vega perdria solament per un joc. En el tercer parcial la travessa havia canviat. En eixe moment era favorit De la Vega perquè havia començat atropellant al seu rival.

I amb este magnífic nivell va acabar el jove escaleter d'Almussafes. Traent els jocs del dau perquè sempre trobava la dreta del de la faixa roja i gastant les dues mans al rest per a respondre a les rematades del contrari.

Enfront, Pere Roc II sempre anava un joc per baix i posteriorment igualava. El de Benidorm patia; pel bon fer del contrari i perquè la pilota no li eixia tan violenta com en ell és habitual. I amb iguals 55 es va imposar el recorregut, l'experiència més gran de Pere Roc II, que va gestionar millor la pressió. La partida va tancar els quarts de final.

La següent parada tindrà lloc el divendres al trinquet de Vilamarxant on Puchol II i Pere disputaran la primera semifinal.

El cartell de la final s'acabarà de concretar el diumenge a Bellreguard amb el duel entre Pere Roc II i Bueno.