Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Partida elèctrica a Pelayo

L'equip de Benidorm, liderat per Pere Roc, se impossa al de Vila-real por 60-55 en la Lliga Bankia

Partida elèctrica a Pelayo

Partida molt disputada la que vam viure ahir al trinquet de Pelayo que tancava la fase classificatòria de la Lliga Professional Bankia, amb sort diversa per als equips de Benidorm, comandat per Pere-Roc II, Santi de Finestrat i Monrabal, i el de Vila-real, encapçalat per Soro III, Jesús de Silla i Carlos del Genovés, tots tres arrenglerats de blau. La victòria de l'equip de la Marina Baixa per 60-55 en parla abastament de com i quant es va jugar a pilota en la vesprada d'ahir.

La partida va començar elèctrica, vibrant, sense temps a seure a la cadira. Els dos trios repartiren el bo i millor del seu repertori en els jocs inicials. El joc de dau era garantia d'èxit i tant Pere-Roc com Soro avançaven posicions des d'aquesta mitja part del trinquet. Les pilotades duien color, espenta, resolució, sobretot les dels mitgers. L'un i l'altre, Santi i Jesús, signaren una partida de molts quirats, prenent responsabilitats, assumint el risc del quinze. Tots dos fregaren l'excel·lència en molts jocs de la partida, amb menció especial per a Jesús, que duplicava esforços i quinzes. La igualada a 30 encoratjava els espectadors en anades i vingudes que prometien la traca i el mocador en cada pilotada que alçava Soro III, ratllava arran de corda Jesús, amollava Santi o dibuixava Pere-Roc. Els punters amb prou feines tenien protagonisme.

Així i tot, fou necessària una treva no pactada degut a l'alt ritme que s'havien autoimposat els jugadors si no volien que l'exigència física els passara factura. Foren sis jocs, tres per cada costat, en que les errades començaven a ser notòries sense la tensió competitiva de l'inici. Semblava que s'emportaria el triomf qui minimitzara les errades no forçades però també estigueren repartides. El marcador hagué d'assenyalar la igualtat a 45 per tornar a situar els jugadors en posició d'atac final que augurava la mascletà d'emocions i controvèrsies que es va produir amb el resultat final.

Els últims jocs foren el resum de la trajectòria dels dos equips en aquesta Lliga. Mentre Pere-Roc i els seus s'afiançaven en el punt d'honor i l'efectivitat, creixent en cada pilotada, mostrant-se confiats i desafiants, l'equip blau mostrà les carències que han arrossegat durant la fase classificatòria: la falta de quinze, la resolució dels últims metres, els ha condemnat a l'última posició. De l'altre costat, l'equip de Benidorm espera rival a les semifinals. L'estat de forma de Santi els situa en travesses guanyadores.

Compartir el artículo

stats