Síguenos en redes sociales:

PROMÚSICA Crítica musical

«Con te partirò»

«Con te partirò»

No és fàcil imaginar un final de temporada millor. La combinació de cançons d'amor, baix el títol d'«Heroïnes de la lírica», va desgranar un ventall de músiques eclèctiques amb molta força expressiva, -intimitat i passió a parts iguals- fins acabar amb les conegudes «Maria» i «Tonight» de «West Side Story».

La veu de Tina Gorina, càlida i de gran musicalitat, combina perfectament amb la sonoritat intensa de Martorell. Escoltar-la interpretant el tema principal de «La Mission» (en arranjament de S. Angelov) -ja en el bis- i acabar el concert a duo amb el conegut tema «Con Te Partirò», va fer que el públic s'alçara en peu ovacionant els artistes i despedint una temporada musical que ens ha portat a la Casa de cultura, -i ja van 21 anys- alguns dels millors intèrprets del panorama musical actual. Des d'Ivan Zenaty, passant per M. J. Martos, Ensemble Victoria de Moscou o l'Orquestra Hongaresa Anima, ha estat una temporada que ens ha deixat moltes experiències per al record.

I és moment també d'agrair al públic de la Safor i a les institucions públiques, el suport i recolzament a una iniciativa cultural que fa ciutat i que s'ha convertit fent camí en un referent de la bona música per tot arreu.

Pulsa para ver más contenido para ti