Síguenos en redes sociales:

Bellreguard potencia la tradició dels 'Pedacets' en les Festes del Poble

? L'ajuntament presenta la programació amb una exposició del fotògraf de Levante-EMV Ximo Ferri

Bellreguard potencia la tradició dels 'Pedacets' en les Festes del Poble

L'Ajuntament de Bellreguard va acollir la nit de divendres la presentació oficial del programa i la imatge de les Festes del Poble, que comencen el proper cap de setmana carregades de novetats.

Sant Miquel Arcàngel amb la presència del seu autor, el director de la banda de l'Agrupació Artístic-Musical Santa Cecília de Bellreguard, Eugeni Llopis. La peça serà estrenada per la banda bellreguardina en la processó del dia de Sant Miquel. L'acte va concloure amb la inauguració d'una exposició, Pedacets 1996, amb imatges del fotoperiodista de Levante-EMV de la Safor, Ximo Ferri, qui va desitjar que el públic puga gaudir de les instantànies «igual que vaig gaudir jo fent-les». I és que la reivindicació dels Pedacets és una de les apostes de les Festes del Poble 2019.

La tradició dels Pedacets és pròpia i exclusiva del poble de Bellreguard. Acompanyats per la banda del Tio de la Porra, eixiran el dia 25 a traure dels centres educatius a l'alumnat i es presentarà el mural El somni de Pedacets, obra de Toni Espinar, sobre el llenç de la Llar dels Jubilats. El dia d'abans s'estrenarà l'espectacle familiar Pedacet i la seua carraca, per Ni Fu Ni Fa Contacontes. També la imatge de les Feses del Poble 2019 obra d'Adrià Sanfèlix també ha estat dissenyada amb motius dels Pedacets.

Pulsa para ver más contenido para ti