La Biblioteca Central de Gandia anuncia la tercera sessió del nou cicle de conferències «Un passeig per la Història de Gandia» destinats a promoure la història, cultura i patrimoni de la ciutat. Les conferències, dividides en huit temes diferents, es realitzen amb una periodicitat mensual, un divendres al mes, i conten amb la col·laboració d'experts en cadascuna de les matèries escollides.

En esta ocasió el tema serà «Retrobant la platja perduda. La platja de Gandia abans del desenrotllisme», impartida pel col·laborador de Levante-EMV i historiador, Suso Monrabal

La platja gandiana que tots coneixen avui no ha estat sempre així. Abans de la dècada dels 60, es mantenia quasi verge, amb casetes aïllades, hortes i una adequació urbanística a penes perceptible. Partint del segle XIX, ens retrobarem amb aquest idíl·lic paisatge, repassarem imatges d'arxiu inèdites i coneixerem fets, històries i anècdotes.

Aquesta tercer sessió de l'any 2020 tindrà lloc demà divendres, dia 6 de març, a partir de les 19.30 h. a la Sala d'Actes de la Biblioteca Central.