L’Agència d’Igualtat de la Mancomunitat de la Safor posa en marxa la campanya nadalenca «Joguets igualitaris» dirigida a l’alumnat de primària.

La campanya naix de la necessitat d’eliminar els estereotips i rols de gènere socials, arrelats des d’edats precoces a través del jocs. Trencar els manaments desiguals i promoure els valors igualitaris és essencial, així com una bona oportunitat per a garantir l’educació i el desenvolupament igualitari de l’alumnat. Els tallers de la campanya tracten de fomentar la consciència crítica davant dels estereotips sexistes, a més de facilitar ferramentes per a triar i gaudir de joguets lliures de sexisme.

Les sessions tindran lloc ara en desembre al CEIP Divina Aurora, CEIP Sant Miquel y San José de Tavernes, CEIP Valldigna (Simat), CEIP Jaume II El Just (Benifairó), CRA Mondúver-Safor (Potries i Palmera), CEIP Sant Marc (Beniarjó), CEIP El Castell (Almoines), CEIP Beato Carmelo (El Real de Gandia), CEIP La Murtera (Ador-Palma), CEIP Verge de la Font (Vilallonga), CEIP Jose Pedrós (Piles), CEIP J. Martorell (Xeraco), CEIP Sant Antoni de Pàdua (Xeresa), CEIP Sant Pere (l’Alqueria de la Comtessa), CEIP Ausiàs March (Rafelcolfer), CRA Alfauir-Ròtova y CRA Mondúver-Safor (Barx).