Els ajuntaments de la Safor s’han marcat l’objectiu d’ajudar als sectors hostaler i comercial dels seus municipis davant la greu crisi econòmica derivada de la pandèmia i tenint en compte el tancament dels bars o restaurants i les restriccions d’horaris dels comerços.

Levante-EMV informava ahir mateix sobre una acció impulsada en este sentit per l’Ajuntament de Xeraco i hui és el torn de les iniciatives mampreses en Vilallonga i Simat de la Valldigna.

Des de l’Associació de Comerços Villalonga amb la complicitat de l’ajuntament recorden que «els nostres hostalers locals continuen donant servici per a emportar, esmorzar, dinar o sopar que podràs arreplegar en el teu local de confiança o demanar a domicili» i es compromet a actualitzar el llistat d’establiments perquè durant els 14 dies de tancament mantindre informats als veïns dels negocis que continuen donant servici.

Per la seua banda, la regidoria de Desenvolupament Local de Simat de la Valldigna ha posat en marxa una campanya de suport al comerç local.

Esta regidoria enviarà cada dia un cartell a les diferents xarxes socials del municipi on mostrarà un dels comerços del municipi i realitzarà una breu descripció d’ell amb l’objectiu que el veïnat puga conèixer els productes que ofereix o l’horari que hi té, entre d’altres. A més, tots estos cartells es recolliran en un apartat de la pàgina web municipal.

Els comerços interessats podran participar en esta campanya enviant un missatge al telèfon de l’Ajuntament (618 06 98 35) o telefonant al 96 281 00 07.