Boronat i Néstor, campions de la Copa 2 Caixa Popular de raspall en la final de Xeraco

El pilotari local David i el seu company Momparler cauen per 25-10

Els campions, de blau, els finalistes, de roig, autoritats i dirigents, en el lliurament de trofeus

Els campions, de blau, els finalistes, de roig, autoritats i dirigents, en el lliurament de trofeus / Funpival

Ana Guerrer

La partida d'aquest dilluns al Trinquet de Xeraco ha estat un digne colofó al campionat i la victòria de la parella blava molt més patida i treballada del que diuen els tres jocs de diferència. Això sí, el desenllaç ha estat totalment just perquè Boronat i Néstor han ratllat més que els seus rivals, sobretot en la segona meitat del duel.

Els dos equips han igualat a 10 sumant sempre des del dau. Primer anotaven Boronat i Néstor, que mostraven és solvència i claredat per a acabar els quinzes, i a continuació igualaven David i Momparler, també tenint la iniciativa, encara que amb més intercanvis entre els quatre jugadors.

A continuació, tres jocs més per a Boronat i Néstor i, per tant, victòria i títol per a ells. Dos d’estos parcials els han fet al dau, després de prou de lluita per la bona oposició que plantejaven David i Momparler.

A més han fet un altre joc al rest, el que ha suposat posar el marcador en 20-10, que ha estat espectacular pels atacs sense parar de David i Momparler i les parades i restades miraculoses de Boronat i Néstor, que passaven a carregar a la mínima oportunitat.

Els jugadors han rebut els seus detalls commemoratius de mans de David Victòria, representant de Caixa Popular, Paqui Momparler, alcaldessa de Senyera, Evaristo Salom, regidor de l’Ajuntament de Xeraco, i Josep Maria Soriano, representant de la Fundació per la Pilota.