Cinquena jornada de competició de les Lligues CaixaBank de raspall Pro 1 i Pro 2 a Piles, Bellreguard i Xeraco

Tres equips són coliders en la máxima categoria amb els mateixos punts després de la quarta jornada

Moltó, Murcianet i Bossio juguen al Trinquet Ciscar de Piles

Moltó, Murcianet i Bossio juguen al Trinquet Ciscar de Piles / Fedpival

Salva Talens Carbó

Aquest divendres a Piles s'enceta la cinquena jornada de la Lliga Pro 1 Masculí. L'equip Ajuntament del Genovés (Montaner i Tonet IV) s'enfronta a l'Ajuntament de Barxeta, amb Moltó, Murcianet i Bossio.

La Llosa acollirà dissabte la segona partida de la 5ª jornada: Marrahí, Lorja i Momparler (Ajuntament Castelló) & Vicent, Canari i Néstor (Aj. Xeraco) mentre que dilluns, dia 5, a Xeraco l'esperat duel entre Salelles II i Brisca (Aj. Oliva) & Aj. la Llosa (Iván i Seve).

En la Lliga CaixaBank Pro 1 Femenina, l'equip líder i ja classificat per les semifinals, Ajuntament de Tavernes de la Valldigna (Ana, Júlia i Joana), acaba la fase de grups a Pedreguer aquest dissabte dia 3 contra el trío cuer de Pedreguer-Rolser: Clara, Natalia i Marina, que ja no té opcions.

Per un altre costat, aquest cap de setmana també es juga la quarta jornada de la Lliga CaixaBank de raspall Pro 2 Masculí. En esta competició manen David i Ricardet (Aj. Genovés) invictes amb 6 punts; Castelló (Joan, Gabi i Javier) és el segón classificat amb 5.

La parella que encapçala el campionat juga aquest dissabte dia 3 al Trinquet de Bellreguard contra la Llosa de Ranes (Boronat i Ibiza) i dimarts que ve, dia 6, a Oliva juguen Favarero, Rafa i Verdú (Gavarda) & Ximo i Sergi (Ajuntament de Xeraco).