El Trinquet de Xeraco acull dilluns tres "finals" de raspall

Es tracta de les semifinals de desempat de xiques i la partida pel títol de la Lliga Pro 2

Júlia, de Tavernes, pot classificar-se per a la seua tercera final consecutiva

Júlia, de Tavernes, pot classificar-se per a la seua tercera final consecutiva / @juliocebolla / fedpival

Salva Talens Carbó

El trinquet de Pelayo de València va acollir aquest dijous les segones partides de semifinals de la Lliga CaixaBank de raspall femení Pro1. 

En la catedral de la pilota, els equips d'Ana-Júlia-Joana (Ajuntament de Tavernes de la Valldigna) i Erika-Myriam-Fanni (l'Alqueria d’Asnar-Hinojosa) es van refer de la primera partida i van aconseguir empatar els seus corresponents eliminatòries. 

Les de Tavernes, amb la jugadora vallera Júlia de mitgera, van començar molt fort l'encontre de tornada de la seua semifinal amb un 10-0 en els primers compassos. Els nervis es van traslladar a l'equip d'Irene-Anabel-Mireia (Massamagrell), que en cap moment va tindre la confiança amb la qual van dominar la primera partida. 

La gran actuació conjunta d'Ana-Júlia-Joana recordà a la seua millor versió en fase regular, en les que van ser les primeres classificades, i el resultat final de 25-5 ho evidencià.

Una situació molt similar es va viure amb la victòria d'Erika-Myriam-Fanni (l'Alqueria d’Asnar-Hinojosa) per 25-10 davant Victoria-Isabel (Bonrepòs i Mirambell).  Una gran actuació d'Erika va acabar trencant la partida per 25-10 a favor de les alacantines.

Les partides de desempat per a decidir quins equips passen a la final es jugaran aquest dilluns 26 de febrer al trinquet de Xeraco des de les 16.30 hores. 

També Xeraco serà dilluns, a les 18.30 hores, l'escenari de la final de la Lliga CaixaBank de raspall Pro2 de xics: David-Ricardet (Ajuntament del Genovés) i Boronat-Ibiza (Ajuntament de la Llosa de Ranes). 

Les tres partides esmentades han tingut que variar de lloc, data i hora a ran de que la Federació haja suspés de divendres a diumenge totes les competicions i activitats en senyal de condol per l'incendi de València.