L´Ajuntament d´Aldaia celebra, enguany, 40 anys de Serveis Socials Públics. El Teate Auditori Municipal d´Aldaia, el TAMA, ha acollit, este dimarts, 13 de febrer, una intensa jornada d´actes on s´ha reconegut el gran treball realitzat pel consistori, durant quatre dècades, una labor que ha convertit a Aldaia en un municipi pioner en la posada en marxa de tot tipus de serveis professionals per tal d´atendre les necessitats de les persones més vulnerables de la població. De fet, el consistori valencià invertix 4 milions d´euros anuals, amb iniciatives com, per exemple, el “Menjar a casa”, el programa de dependència per a les persones majors, les activitats per a la infància o el Centre d’oci per a persones amb diversitat funcional”.

La jornada ha comptat amb la intervenció del catedràtic de política econòmica, i President del Consell Econòmic i Social d´Espanya, Antón Costas, que ha felicitat a la localitat i a l´Ajuntament d´Aldaia pel 40 aniversari dels Serveis Socials Públics.

El President del Consell Econòmic i Social d´Espanya, Antón Costas, ha basat la seua intervenció en tres pilars básics. De entrada, ha comentat que els Serveis Socials son un dels sectors econòmics que experimentaran un major creiximent en els pròxims anys.

Antón Costas també ha posat de manifest que els Serveis Socials són una inversió i no una despesa.

Segons el President del Consell Econòmic i Social d´Espanya, la clau de l´èxit dels Serveis Socials, per tal de traure a les persones de la pobressa i l´exclusió, és la capacitat que tenen estos serveis per a orientar i acompanyar a les persones durant eixe procés.

El President del Consell Econòmic i Social d´Espanya, Antón Costas, considera que hi hauria que invertir més en Serveis Socials.

La intervenció del President del Consell Econòmic i Social d´Espanya, Antón Costas, ha sigut un dels plats forts d´una intensa jornada conmemorativa del 40 Aniversari dels Serveis Socials Públics d´Aldaia, en la qual també s´han lliurat diversos reconeixements al personal tècnic i professional dels Serveis Socials d´esta localitat de la comarca de l´Horta Sud.