176 destinacions provisionals d´EI atorgades al concurs de trasllats de mestres dins l´àmbit de la Generalitat Valenciana. D´aquestes, solament 18 han estat atorgades a la província de València. Cal recordar que a aquesta província es van treure a concurs 8 places vacants. Irrisori... Com ho és que solament el 10 % de les places atorgades ho siguen a la província.

El nombre paupèrrim de places tretes a concurs en aquesta especialitat i les escassíssimes atorgades a la província amb més mestres treballant denota, malauradament, una praxis típica de models de gestió de l´escola pública que s´allunyen de la promesa pels partits que formen govern a la Generalitat.

Com a votant estic decebut... Però com a mestre valencià que treballa en altra comunitat autònoma i que ha participat en aquest concurs amb un radi de 45 minuts de cotxe des de la seua primera opció i amb una puntuació que li garantia (sobradament) plaça en els darrers concursos, em trobe vexat i humiliat. Aquesta gestió de vacants ofertades no ha estat lògica. Ni seriosa. Ni ètica.

Per això demane encaridament que es revisen les places d´EI susceptibles de ser tretes a concurs i s´incorporen a aquest abans de l´adjudicació de les destinacions definitives. 8 vacants de 176... Compromís? Joan Pedrós Viudes. València.