El Trofeu Mancomunitat i la reaparició de Vercher centren l'agenda

La comarca viu deu dies de màxima intensitat competitiva

Alguns dels jugadors i les jugadores que participen en el Trofeu Mancomunitat de la Safor

Alguns dels jugadors i les jugadores que participen en el Trofeu Mancomunitat de la Safor / @juliocebolla

Salva Talens Carbó

El Trofeu Mancomunitat de la Safor i la reaparició de Vercher de Piles després de nou mesos lesionat centren l'agenda del raspall a la comarca.

El Trinquet de Xeraco acull la jornada inaugural del Trofeu Mancomunitat el dilluns 29 d'abril amb les dos primeres semifinals. A les 17 hores, es juga una primera partida de dones Pro 1: Irene, Júlia i Marina contra Clara, Myriam i Natalia. A continuació, serà el torn dels xics: Iván i Murcianet contra Vicent i Seve.

El dimarts 30, el Trofeu Mancomunitat es trasllada al Trinquet d'Oliva, on s'anuncia la segona jornada de semifinals. Obriran la vesprada les xiques: Ana i Amparo contra Erika, Anabel i Isabel. Després, Montaner i Tonet IV contra Salelles II, Canari i Raúl.

Els equips perdedors de les semifinals disputaran les partides pel tercer i quart llocs del trofeu el divendres, 3 de maig, al Trinquet Ciscar de Piles.

Els conjunts que resulten guanyadors es veuran les cares en les finals del diumenge, 5 de maig, al Trinquet de Bellreguard. Esta sessió serà l'única en horari matinal, a partir de les 11 hores.

A Bellreguard, s'anuncia este dissabte l'esperada reaparició de Vercher. El de Piles torna a jugar després de nou mesos d'inactivitat competitiva per culpa d'una lesió al braç dret. Vercher formarà parella amb Bossio i davant tindran a Boronat i Lorja com a rivals. La vesprada arrancarà amb Bonillo i Verdú contra Eliseu i Aitor.

Este divendres, al Trinquet Ciscar de Piles, es disputa una partida de la fase prèvia del Campionat Individual entre David i Diari a les 17 hores, i, a continuació, Favarero i Ricardet contra Ramón i Ibiza.

Suscríbete para seguir leyendo