04 de marzo de 2016
04.03.2016

lent però bó

03.03.2016 | 23:34
Fuegos de Gironina.

Des del principi les carcasses de guspires van ser les protagonistes del foc aeri, llançades contínuament, combinades amb xiuladors i trons. Era un espectacle de soroll, sense la variretat del color. El millor va ser el crescendo, mantingut de forma estructurada al llarg de la mascletà, tant al terra com a l'aire. La progressió dels esclats dels masclets terrestres va ser correcta. I despres, diferenciada per segons, vam sentir el terratrèmol terrestre, una mica lent, la qual cosa generava entre els espectadors una certa sensació d'avorriment.

El final va estar bé, en tres fases, on van aparèixer finalment, en el temps central, les volcanades de perles de color groc, amb un preàmbul i un remat de sèries de trons. Però, igual que va passar dimecres amb la dels Germans Ferràndiz, tampoc no va assolir la gran espectacularitat que molts desitjaríem que tinguera el remat necessari per a una gran mascletà de Magdalena. Puntuació: ***.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

EL HUMOR GRÁFICO DE XIPELL


Playas en la Comunitat Valenciana

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre las playas de Alicante, Castelló y Valencia y el mapa con todas las playas. ¡Vota tu playa favorita, envía fotos de las playas y decide dónde pasar tus días de sol!

 
Enlaces recomendados: Premios Cine