06 de marzo de 2016
06.03.2016

castell de qualitat

06.03.2016 | 01:00
Van destacar els canvis de color en el castell.

Vam assistir a un nou espectacle de qualitat en la recta final de la Magdaena del 2016. El castell de Gironina va ser un exemple de treball en diverses zones del cel, des de la part inferior, a la central i la superior. Els esclats de figures com garlandes, espirals, cors o flors es van combinar molt bé amb el llançament de bengales i carcasses, formant figures i combinacions.

S'hi mantenia l'efecte dels llums després dels esclats de les carcases. Cal destacar la gamma de canvis de color de les grans carcasses japoneses o esfèriques, presents des del primer moment de l'espectacle. Les sèries de palmeres van ser extraordinàries i molt ben combinades amb llums de perles de color. La fase final, acumulativa, en canvi va quedar una mica pobra i va confiar excessivament en un remat de trons, com és costum als darrers anys.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

EL HUMOR GRÁFICO DE XIPELL


Playas en la Comunitat Valenciana

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre las playas de Alicante, Castelló y Valencia y el mapa con todas las playas. ¡Vota tu playa favorita, envía fotos de las playas y decide dónde pasar tus días de sol!

 
Enlaces recomendados: Premios Cine