El col·legi Carlos Selma de Castelló ha sigut l'escenari triat per a l'inici de les sessions del programa d'innovació educativa Pilota a l'Escola 2016-2017 en la província de Castelló. Aquesta sessió inaugural en a la ciutat de Castelló, que va tindre lloc durant el matí del dimarts, va ser impartida pel ex-jugador professional d'Escala i Corda, Pepe Mezquita i pel tècnic de la Federació de Pilota Valenciana, Pablo Linares que a més es tracta del millor jugador professional de l'actualitat de la província de Castelló. Dos experts perfectes per a arrancar aquesta iniciativa educativa.

En aquesta edició del programa, el número de sessions en la província s'ha incrementat fins a les 60, d'un total de 385 que es realitzaran en tota la Comunitat Valenciana. És tracta d'un increment substancial respecte al curs 2015-2016, però hi ha que seguir treballant per intentar igualar-se amb la resta de províncies de la Comunitat i implantar la pilota en la provincia de Castelló.

Aquestes sessions en la província de Castelló es prolongaran durant tot el present mes de febrer, i els mesos de març i abril, deixant el mes de maig per a la celebració de la jornada de cloenda dels centres educatius de la província que tindrà lloc en el Poliesportiu del Sindical situat a Castelló.

Per altra banda hi ha que destacar la massiva afluència de docents que van tindre les sessions per a mestres que es van realitzar els pasats dies 23 i 24 de gener a les poblacions de Benicarló i Castelló, respectivament. Una bona resposta per aquesta iniciativa educativa.