Borriana serà la seu aquest cap de setmana de la tercera jornada de competició dels JECV de raspall. Els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, en la modalitat de raspall, visiten aquest dissabte 24 de febrer la localitat de Borriana, on es disputarà la 3ª jornada de competició de la província de Castelló. Ès juguen les categories infantils i cadets. Uns 12 equips de les escoles de Borriana, Borriol, Castelló, Vila-real, Onda i Almassora busquen els punts necesaris per passar a la següent fase de competició.

L'escola de Borriana, torna a la competició, després d'unes setmanes entrenant en la modalitat favorita d'aquesta temporada per a ells. A partir de les 9 hores, es començaran a jugar les partides en el trinquet municipal de la localitat. La jornada compta amb la col·laboració del CPV de Borriana i el SME (Servei d'esports de Borriana).

Ara mateix, a categoria benjamí, en el grup I domina Castelló de la Plana B, per la seua part, Vila-real està a la primera posició en el grup II. A categoria aleví, Almassora A domina al grup I. Al grup II, el primer classificat ara mateix es l'equip de Borriol. A categoria infantil, Castelló ès el lider de la categoría, i a categoria cadet, el primer es Almassora.