Demà aplega la tercera jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, i en ella els dos primers classificats, Foios i Albuixech, es juguen seguir al capdavant de la taula.

En el cas del Foios, haurà de desplaçar-se a un complicat carrer de pilota, el de Beniparrell, on s´emfrontarà amb el primer equip local. Els jugadors del club de l´Horta Nord: Alberto, Aucejo, Ximo, Juanma i Raul, afronten la partida amb sis punts en la taula, dos mes que els seus rivals de demà, de manera que la primera plaça estarà en joc. Beniparrell, per la seua part, amb Julian, Samuel, que està suplint la baixa d´Herrera, Ponce i Toni, poden assolir el liderat del grup, tot i que dependran del resultat de la partida entre el Marquesat i Albuixech.

En el cas de Sergi, Samper, Samuel i Carlos, jugadors del Albuixech, i sorpresa de la competició, caldrà que completen una bona partida per a poder derrotar al primer equip del club del Marquesat en el carrer de pilota d´Alfarp. En la seua casa Pau, Gerard, Sopetes II i Benja multipliquen el rendiment, de manera que será una partida molt complicada per a la formació visitant.

Quart de les Valls i Massalfassar jugaran altra partida en el carrer Valencia de la població de les Valls, amb clar pronòstic local, tot i caure l´actual subcampió la setmana passada en la canxa de Foios. Completant la jornada serà Meliana qui es desplace a Montserrat per a medir-se amb el defensor del títol, que no acaba de acoblar-se a la competició, i on Cesar, Jesus Manuel, Oscar i Pau deuen donar un cop de puny i començar a sumar punts al seu caseller per a remuntar en la classificació, ja que huí en dia marxen tercers per la cua.

Beniparrell i Montserrat encapçalen la categoria juvenil, empatats a sis punts, sent la partida més destacada de la jornada la que tindrà a Beniparrell i Foios com a contendents, ja que els segons marxen en tercera posició. En la divisió d´argent, amb nomes una jornada disputada, son Borbotó i Faura els equips que ocupen la primera plaça de cada grup de competició, tot i que figuren empatats amb equips com Albuixech, Montserrat o Quart de les Valls. També empatats amb altres formacions estan Godelleta i Foios, liders dels grups de tercera.

Partides de trinquet

Ja en trinquet son Almussafes, gràcies a la seua victoria davant Riba-roja la setmana pasada, i la Pobla de Vallbona B, al guanyar a Massalfassar, els que van situats al capdavant dels grups de primera en trinquet. En la segona de trinquet son Torrent, Castelló de la Plana, i dos equips del CPV Riba-roja qui lideren els quatre grups que hi ha en la categoria.