Amb la disputa de l´onzena jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, l´equip de l´Horta Nord, tercer classificat, jugarà com a visitant davant l´actual campió, el Montserrat.

Encara que els guanyadors del 2015 no compten amb la mateixa plantilla de jugadors, i enguany no estan igual de fins, sempre son un rival dur de batre. L´Albuixech, amb el reforç de Sergi de Meliana, ha donat un pas avant, i la joventut dels seus components ha estat determinant en la primera volta de la lliga. En cas de guanyar a domicili donarien pressió al Marquesat A, segon classificat, amb 21 punts al seu caseller, quatre per davant de l´Albuixech, que voldrà aprofitar que els d´Alfarp descansen aquesta setmana.

Quart de les Valls, primer classificat, jugarà en el seu carrer davant el Foios, quart en la taula, en una partida amb clar color local. Beniparrell, per la seua part, rebrà al Meliana en un enfrontament en el que els de l´Horta Nord han de traure profit, si no volen despenjar-se en la classificació, ja que nomes estan a quatre punts de les places que els permetrien lluitar pel títol. Massalfassar i Marquesat B tancaran la jornada, en la partida que tindrà lloc en el carrer de pilota dels primers, i que possarà en joc la part baixa de la taula, ja que el segon equip del Marquesat son cuers del grup, mentre que Massalfassar només marxa dues posicions per davant.

En juvenils la partida de la jornada tindrà a Beniparrell, primer classificat, i a Meliana, tercers en la taula, com a protagonistes. La mateixa tindrà lloc en el carrer de pilota El Surdo de Beniparrell.