El passat dimecres es presentava a la localitat de Parcent, els finalistes d´aquesta edició del Trofeu Diputació d´Alacant que tindrà aquest cap de setmana durant dissabte i diumenge els dies grans del joc a ratlles. L´acte de presentació comptava amb la presència de l´alcalde de Parcent, Màximo Revilla; el regidor d´esports Joan Ripoll; el vicepresident de la Federació de Pilota i encarregat del Joc a ratlles, Vicent David Molines, així com Moisés Ballester, president del Club de Pilota de Parcent, i per descomptat amb representació de quasi tots els equips finalistes.

L´equip local arriba a dues finals, les de primera i tercera de llargues, alegria que compartia el president del CPV Parcent. Per la seua banda, Vicent Molines, feia menció especial a l´homenatge que se li retrà a Àlvaro de Tibi el diumenge en acabar la final de la primera categoria de palma, més que merescut reconeixement a la figura del de Tibi, al que sempre se´l recordarà pel seu bon fer com a banca però més encara per la seua afable personalitat. Familiars i amics d´Àlvaro ja han confirmat la seus presencia.

Pel que fa al tema esportiu, en la màxima categoria de llargues, repetirà el que ja és un clàssic en les finals, el club de Benimagrell, que disputarà la seua quarta final consecutiva. També serà protagonista el club de Parcent, que aconsegueix enguany arribar a la final de 1ª en l´any que organitza les finals. Agost és altre dels clubs protagonistes en els últims anys, actual campió de primera de palma, que enguany, junt a Tibi, reediten la final de l´any passat. Les finals de les màximes categories de palma i de llargues, programades per al diumenge a partir de les 16 hores seran gravades per les càmeres de Levante TV per a retransmetre-les posteriorment en diferit.