Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Hores decisives en la Copa Diputació

Els trinquets de Vilamarxant, Massamagrell i Llíria esperen les semifinals i final en la modalitat d´escala i corda

Hores decisives en la Copa Diputació

Segurament si en la pilota es feren enquestes amb empreses especialitzades, cosa que no és fàcil donat la pobrea en que es meneja este esport, una ampla majoria dels enquestats haguera encertat tres quartes parts de la composició de les semifinals de la Copa Diputació. Vore els noms de Puchol II, Marc, Genovés II o Pere Roc, com a restos, no és gens ni miqueta sorprenent. Són quatre dels millors de l´actual nòmina professional.

S´han quedat noms importants en el camí de la lligueta classificatòria però els equips que han accedit entraven en la garba dels favorits. Ara toca esperar uns dies per a conèixer els finalistes que eixiran de les partides programades a Vilamarxant, per al pròxim dissabte dia 8 de juliol, amb Pere Roc i Jesús contra Marc i Pere, i el dimarts, a Massamagrell, amb Puchol II i Monrabal contra Genovés II i Salva.

En la Copa Diputació es juga tot a una partida, així que no hi ha posssibilitats de rectificar. Guanyar la partida és passar a la final. Perdre, quedar eliminat. El guanyador de la Copa es decidirà al trinquet de Llíria, el dissabte dia 15 de juliol, a partir de les 18.00 hores.

-I una enquesta preguntat pel favorit per a guanyar la Copa?, que em diu vosté.

-Si preguntara en Vinalesa, cal pensar en el resultat. Si pregunta en Montserrat, ja s´ho pot imaginar. Si ho fa en Benidorm o Sella triaran a Pere Roc i en El Genovés, al fill del poble. O siga, cada un agranaria per a casa. No es canse vosté. Tinga un poc de paciència, faça el favor?

Final de llargues

Diumenge que ve en Pedreguer, en un dels seus cèntrics carrers es disputarà la gran final de la Lliga Diputació d´Alacant de Llargues. Accedix per primera volta a la final la jove formació de Benidorm que tornà a guanyar Parcent per 10 a 7 en Benidorm. No va ser fàcil ja que Parcent lluità fins l´últim alé i arribà a col.locar el marcador un 5-6.

Benidorm, amb el traure de Calvo s´enfrontarà davant El Campello, encapçalat per Martínez. Es preveu una partida carregada d´ expectació.

Compartir el artículo

stats