Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Les grans finals del Trofeu Diputació d'Alacant es presenten a Pedreguer

Les últimes partides de la Lliga a Llargues i la Lliga a Palma es disputaran íntegrament a la localitat de la Marina Alta

Les grans finals del Trofeu Diputació d'Alacant es presenten a Pedreguer

La Casa de la Cultura de Pedreguer acollia en la nit de dimecres passat la presentació dels jugadors finalistes del Trofeu Diputació d´Alacant 2017, on s´enmarquen la XXXIII Lliga a Llargues i la XXV Lliga a Palma. Les finals es disputaran íntegrament a la localitat de la Marina Alta, que durant el pròxim cap de setmana, i coincidint amb les festes patronals, podrà gaudir de totes les finals d´aquesta edició del Trofeu Diputació, que a més, celebrarà al mes de juliol el 25 aniversari de la lliga a Palma.

L´acte del dimecres va comptar amb la presència de l´alcalde de la localitat amfitriona, Sergi Ferrús, el vicepresident de la Federació de Pilota i encarregat de l´àmbit de les ratlles, Vicent Molines, i el coordinador de pilota de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner.

Ferrús va agrair a la Federació de Pilota l´oportunitat que es dóna a Pedreguer de poder acollir l´organització d´unes finals d´aquesta magnitud, coincidint amb les festes grans de municipi. A més va fer menció de l´estima de l´ajuntament per la pilota, mencionant les obres portades a terme en el trinquet i va comentar que, enguany, que és un any «molt especial per a la pilota» per la disputa d´aquestes finals a Pedreguer, i també perquè el pilotari professional de la localitat, Pere Ribes, serà el pregoner de les festes.

Per la seua banda, Vicent Molines, va destacar al 25 aniversari que celebra la Lliga de Palma durant l´edició d´enguany, motiu pel qual s´està treballant amb la Diputació d´Alacant per organitzar un acte commemoratiu.

Per últim el coordinador de pilota valenciana, Sebastià Giner, va mostrar-se molt emocionat per poder assistir a aquesta presentació, ja que es feia a la seua comarca, i en una competició en la que ell ha participat i fins i tot ha sigut campió de palma. «Agraïsc el treball dels companys del comité de ratlles i a la FPV per estar darrere d´aquestes competicions, sense aquest treball les lligues no podrien tindre l´èxit que tenen», va dir.

A més, tots els finalistes (14 equips) acudien a l´acte de presentació on tenien la primera pressa de contacte amb els seus rivals en la semana gran de les ratlles.

El programa de les finals:

-Dissabte 8 de juliol:

11 h. Final Juvenil: Benidorm - Sella

16 h. Final 3ª palma: San Vicent - Agost

18.00 h. Final 3ª llargues: Xaló - Fondó de les Neus

Diumenge 9 de juliol:

9.30 h. Final 2ª palma: Sella - Benassau

11.30 h: Final 2ª llargues: Castells - Sella

13. h. Presentació Lliga a Perxa 2017

16. h: Final 1ª palma: Agost - Murla

18. h: Final 1ª llargues: Benidorm - El Campello

Presentació de la lliga a perxa

El cap de setmana de llargues i palma també tindrà en la jornada de diumenge la presentació de la lliga a Perxa 2017, prevista per a les 13.00 hores. És tracta d´una edició que arrancarà el cap de setmana del 22-23 de juliol i s´allargarà fins el 5 de desembre on és programen les finals d´una competició que any darrere any va creixent i ja s´espera per a esta edició una participació que estiga al voltant de 25 equips.

Compartir el artículo

stats