La Copa Diputació d´Escala i Corda arriba esta vesprada al trinquet de Vilamarxant, que no sabem si pot considerar-se la catedral del Camp de Túria, però sí pot presumir de ser el més actiu d´una comarca on hi ha trinquets actius a Llíria, La Pobla de Vallbona o Riba-roja. Ja desaparegueren els trinquets de Benaguassil, Benissanó o de Bétera, d´on eixiren jugadors de primera. Tots ells eren de propietat privada i la matemàtica comercial acabà convertir-los en finques de pisos€molt més atractives per a les butxaques que el a on tirem, rojos o blaus€

Afortunadament a Vilamarxant hi ha un club actiu i un ajuntament concienciat en la defensa d´una senya d´identitat des de temps inmemorials i poden organitzar partides de nivell, com esta que hui es juga i que ha despertat la natural expectació: semifinal de la Copa i cartell que enfronta a Marc i Pere contra Pere Roc i Jesús. No es calfen el cap en preguntar qui guanyarà. A hores d´ara no hi ha favorits. Els quatre semblen aplegar en perfectes condicions i cap d´ells te intenció de renunciar a la lluita pel titol. La segona de les semifinals serà dimarts al trinquet de Massamagrell amb Puchol II i Monrabal davant la parella de Genovés II i Salva.

Cartell atractiu a Manises

El Trinquet de Manises anuncia també per a esta vesprada un atractiu cartell professional que enfrontarà Soro III i Fèlix contra Genovés II i Javi. Prèviament hi haurà una interessant partida d´aficionats en què participaran jugadors que s´han proclamat campions en el Trofeu El Corte Inglés de Trinquet ja que el club de Manises és un dels més actius en el món aficionat.

Pedreguer acull este cap de setmana les finals de la Lliga de Llargues. Hui es juguen les finals de juvenils: Benidrom/Sella; la final de 3ª de Palma: San Vicent/Agost i la final de 3ª de Llargues entre Xaló o Fondó de les Neus. Demà, jornada completa, de matí i de vesprada: a partir de les 9,30 final de segona de Palma: Sella/Benassau; final de segona de Llargues: Castells/Sella. Per la vesprada, a partir de las 16 hores final de Palma: Agost/Murla i per acabar la gran final de Llargues,.