Godelleta acull les finals del torneig de galotxa del Corte Inglés

Els formacions de Quart de les Valls i Foios s´enfronten en la màxima categoria

El carrer de pilota de Godelleta es prepara per a les finals més esperades del major torneig de galotxa, el 42é Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés 2017. Juntament amb la presència de totes les formacions finalistes, així com els representants de l'entitat patrocinadora del torneig, es va presentar la nit del dimecres en El Corte Inglés de Colón, les finals de les categories de joc en carrer, que aquest cap de setmana tindran a ple rendiment el carrer de galotxa de Godelleta.

Van estar presents en l'acte el responsable regional de Comunicació i Relacions Externes, Pau Pérez Rico, el vicepresident de galotxa, Federico Oliva, juntament amb l'alcalde de Godelleta, Rafael Fora, aquest últim acompanyant a l'equip finalista de la categoria femenina que disputen per primera vegada la final en aquesta 42 edició. Federico Oliva, com a màxim responsable de l'àrea de galotxa, va explicar la programació del cap de setmana a Godelleta. Oliva va voler reiterar l'agraïment a El Corte Inglés per portar des de 1976 al costat de la FPV, a tots els presidents dels clubs pel seu dur treball, així com als jugadors finalistes per classificar als seus equips.

Per la seua banda l'alcalde de Godelleta, va mostrar la seua satisfacció perquè la seua població pot celebrar al llarg de tot l'any activitats esportives relacionades amb la Pilota Valenciana. «Vam ser pioners en el Campionat d'El Corte Inglés, moltes de les finals s'han celebrat en la nostra població, les han disputat els nostres equips, i enguany, amb motiu de 50 aniversari del club és un premi poder acollir les finals de les categories de carrer. Espere que vingueu tots al nostre carrer i gaudiu de les partides».

Pau Pérez va dir estar segur que Godelleta organitzarà magníficament aquestes finals, amb l'experiència amb la qual ja compta, i va felicitar als jugadors finalistes d'enguany: «tots vosaltres sou l'esperit d'aquest campionat, pel fet d'haver arribat a aquestes finals, en les quals hi ha tantes poblacions representades. Esperem poder celebrar el centenari d'aquesta competició».

En la categoría absoluta disputaran la final els vigents campions, Quart de les Valls, i els de nou aspirants, Foios. Javi Moro, Guillermo, Xato, Castillejo i Bervis, els jugadors de l´equip del Camp de Morvedre, que ja s´alçaren amb el trofeudel 2014 i 2016, així com el subcampionat del 2015, van a per la seua tercera copa. Els integrants del Foios: Carlos, Pepet, Ximo, Juanma i Adrián, han portat al seu club a la seua sisena final del torneig, i intentaran endur-se el segon trofeu de campions a les seues vitrines.

La partida prèvia a la final absoluta serà la juvenil, on Beniparrell i Montserrat repetiran la final de l´any passat, en la qual els de l´Horta Sud s´emportaren el triomf.