Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La Pobla de Vallbona espera les finals de les Lligues Caixa Popular

Hui es completen les semifinals de les dues competicions de tecnificació d´escala i corda

La Pobla de Vallbona espera les finals de les Lligues Caixa Popular

El trinquet Eusebio de Sueca serà el recinte on es disputarà esta vesprada, a partir de les 18.30 hores, la segona semifinal de la IV Lliga 2 Caixa Popular d´Escala i Corda. El duel enfrontarà l´equip integrat per David d´Algímia d´Alfara, Guillermo d´El Puig i Sergio de Benifairó de les Valls contra Julio d´Alginet, Javi Font d´Alfara de la Baronia i Pablo Salvador de València.

En la final ja els espera el trio de Martí I de Moncada, Àlex Alandes de Vinalesa i Nando d´Alfara que va superar el passat dimecres per la vesprada al trinquet de Vila-real, pel resultat de 60 per 35, al trio de Carlos de Massalfassar, Àlex Olivas de Benifairó de les Valls i Adrià d´Almussafes. Va ser un duel apassionant, en el qual el trio de Martí I es va mostrar inexpugnable i, malgrat els esforços de Carlos, que va realitzar una magnífica actuació, els rojos no van poder revertir l´avantatge inicial que van aconseguir els blaus.

D´altra banda, la IV Lliga Promeses Caixa Popular va conèixer el primer finalista el dissabte passat al trinquet de la Pobla de Vallbona, on el trio d´Àlex Tur de Dénia, Hilari de Beniparrell i Àlex Catalán va superar en una emocionant semifinal al conjunt integrat per Jesús de Vilamarxant, Edu de Llíria i Luis Miguel de Benimagrell per 60 a 45.

El seu rival en la final serà el trio format per Yago de Castalla, Nacho de Castalla i Adrián (que va substituir Lluís d´Agost), que va superar ahir per la vesprada al trinquet de Pelayo a la formació d´Andres Sancho de Bugarra, José Miguel Santacreu de Sant Vicent i Isaac Sala de Murla. El resultat final de 60 a 50 favorable als primers demostra el nivell d´aquesta segona semifinal.

La presentació de les finals es realitzarà el dijous 17 de maig, a les 20.30 hores, al saló d´actes de l´Ajuntament de la Pobla de Vallbona, on estaran els finalistes, junt a les autoritats locals, federatives i responsables de Caixa Popular. Les finals es jugaran el diumenge 20 de maig, a partir de las 17.30 hores.

La final de la Lliga Promeses obrirà la vesprada de finals amb la partida que mesurarà al trio capitanejat per Àlex Tur (CPV Dénia) front l´equip liderat per Yago (CPV Castalla), guanyador ahir de la semifinal de promeses de Pelayo.

A partir de las 18.30 hores, es disputarà el plat fort de la vesprada, la gran final de la Lliga 2 Caixa Popular d´Escala i Corda, que tancarà una gran vesprada de pilota valenciana. A més, la localitat de la Pobla de Vallbona podrà gaudir de noves finals dels JECV d´Escala i Corda de la competició d´equips i individuals durant les pròximes setmanes de maig i juny. En aquestes participaran els millors equips i jugadors en edat escolar de les tres províncies.

Compartir el artículo

stats