La platja de Tavernes de la Valldigna acull este cap de setmana la festa fallera que organitza l'Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja (Aceplat), en col·laboració amb la regidoria de Turisme.

La progrmació va començar ahir amb la «plantà» del monument junt al restaurant Elmedi, a la zona nord de la platja vallera. Este matí, a partir de les 10 hores, se celebrarà un concurs de truc al pub Aquarium.

Ja per la vesprada, a partir de les 19 hores, tindrà lloc una «batukada». A partir de les 21.30 hores, tots els que ho desitgen podran gaudir d'un sopar faller als restaurants que estiguen associats a Aceplat. La jornada finalitzarà amb una revetlla, que tindrà lloc al carrer Garbí, a càrrec de la orquestra Ágora a partir de la mitjanit.

El cap de setmana faller finalitza demà diumenge. A partir del migdia hi haurà jocs infantils i a les 13 hores està previst que comence el segon concurs d'Arròs de Vigília popular, és a dir, al que pot participar qualsevol veí que no siga professional de la cuina.

Tancarà els actes una cercavila en la que participaran els màxims representants de les falles de Tavernes així com la Fallera Major del municipi, Carolina Pérez Bosch, i la cremà del monument, programat per a les 20.30 hores.