Aprendre les operacions bàsiques de Matemàtiques amb un divertit joc de cartes

Aprendre les operacions bàsiques de Matemàtiques amb un divertit joc de cartes

Aprendre les operacions bàsiques de Matemàtiques amb un divertit joc de cartes

L’IES José María Parra d’Alzira ha realitzat un mural participatiu, guiat i acompanyat pel reconegut artista Ángel Caballero (Xolaka) junt amb el departament d’Arts Plàstiques. A l’activitat, duta a terme conjuntament amb la fundació Cepaim i el professor Carles Hernandez Martínez, va participar tot l’alumnat de 1r del Batxillerat artístic. El mural està inspirat en l’obra de la pintora estatunidenca Geòrgia O’Keeffe (1887-1986), «mare del modernisme estatunidenc». IES José María Parra (la ribera alta)

El CEE Miquel Burguera de Sueca participa en el programa Erasmus+ amb el seu projecte «Europa: Una finestra a la igualtat d’oportunitats» .Un dels objectius principals dels programes Erasmus+ és la internacionalització de l’educació, per això, una de les raons fonamentals per a presentar este projecte és l’aposta per la innovació i la relació amb altres institucions que fan des de l’escola. Este Erasmus+ donarà l’oportunitat a 14 docentsa a millorar les seues competències professionals mitjançant formacions en França, Itàlia, Dinamarca, Anglaterra i Turquia. CEE Miquel Burguera (la ribera baixa)

L’espai Ámbito Cultural d’El Corte Inglés Colón de València va acollir la setmana passada la presentació del joc educatiu de cartes GUCA (Falomir), creat per la docent Sonina Darder, tutora de Primària al Col·legi Guadalaviar de València. Darder porta 28 anys dedicant-se al món de l’educació, és directora y cofundadora en International Projects for Learning & Educational Coaching i també directora i responsable de l’àrea de formació en tecnologia Apple en l’Institut per a la Competència Digital (ICD). Les cartes que ha inventat són un divertit joc de Matèmatiques amb el qual es poden treballar els coneixements bàsics, com les sumes i restes, escales, o relacions lògiques de «major que» i «menor que». Està dirigit per a alumnat de Primària de més de 6 anys.