Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Urbà Lozano guanyà en 2022.FBFL

La Regidoria de Cultura i l’AVIVA convoquen els Premis Literaris Ciutat d’Elx

El termini per a presentar les obres finalitzarà el divendres 16 de juny a les 14:00 hores

La Regidoria de Cultura i AVIVA-Elx de l’Ajuntament d’Elx han convocat una nova edició dels Premis Literaris Ciutat d’Elx, formats pel Premi de Poesia Festa d’Elx i el Premi de Narrativa Antoni Bru. El termini per a presentar els originals acabarà a les 14 h del divendres 16 de juny de 2023. Després, en un termini màxim de deu dies, es publicaran les llistes provisionals de les obres presentades a cada una de les modalitats en el web de l’Ajuntament d’Elx, d’AVIVA-Elx i d’Edicions Bromera durant deu dies naturals per a possibles reclamacions, que es formularan a través del mateix correu electrònic de presentació de les obres. Transcorregut el termini de reclamacions, la llista provisional passarà a ser definitiva automàticament.

La deliberació i la votació final tindrà lloc la segona quinzena del mes de setembre i el lliurament es farà durant l’acte institucional del 9 d’Octubre a Elx. Les obres hauran de ser originals i inèdites, escrites en valencià i no poden haver estat guardonades en cap altre certamen. Podran presentar-se per correu electrònic, per correu postal o presencialment en les dependències d’AVIVA-Elx (plaça de Sant Joan, 6, Elx). Les bases es poden consultar en la pàgina web de l’Ajuntament d’Elx.

Pel que fa a la modalitat de poesia, dotada amb 4.000 euros de premi, els originals han de tindre una extensió mínima de 500 versos i màxima de 1.500. L’obra guanyadora serà publicada en la col·lecció «Bromera Poesia» d’Edicions Bromera.

Respecte a la de narrativa, dotada amb 8.000 euros, els textos han d’estar escrits amb tipografia Arial, cos 12, interlineat senzill, 3 cm de marge per cada costat, sense imatges ni il·lustracions, amb pàgines numerades, i tindran una extensió mínima de 150 fulls i màxima de 200. El títol guanyador es publicarà en la col·lecció «L’Eclèctica» d’Edicions Bromera.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.