Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 14
  Abril
  2018

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CCLXVIII)

  Cas Cifuentes (CC). Ja fa “pudor” tanta estupidesa, cinisme i caradura.

  Què no hauran fet!

  Quin obsessió per el “ser” quan l’important és el “estar”.

  Per cert, els aplaudiments en la Convenció del PP a CC més que de suport eren d’acomiadament. Podran ser titllats de moltes maneres, però, babaus no són!

  He estat revisant les compareixences d'Esperança Aguirre, Francisco Granados i Ignacio Gonzalez en la Comissió d'Investigació en el Congrés dels Diputats (Madrid) sobre el finançament il·legal del PP i resulta vergonyós no tant pel que diuen o no diuen sinó, sobretot, per l'arrogància (i en alguns casos amb autèntic menyspreu) amb què tracten als membres de la Comissió. Estan per donar lliçons!

  Crec que tots som conscients que hi ha molts mandats (sobretot en allò que respecta a drets i llibertats) constitucionals que són "paper banyat". Però si hi ha una circumstància que és burlada constantment i conscientment és la que fa referencia a la aconfessionalitat de l'estat.

  Tanmateix, resulta lamentable, vergonyós i rebutjable la participació activa, en general, d’autoritats publiques com tal (a títol personal poden acudir, evidentment, on creguen) en les processons de setmana santa catòliques i, sobretot, l’espectacle que donaren alguns ministres cantant l’himne del “nuvi de la mort” legionari. Menys mal que "crist" està clavat a la creu, si no, segur, eixiria correguent!

  Per últim, no he sentit als “ultracentristes” - tan preocupats sempre per la qualitat democràtica en Veneçuela - dir alguna cosa respecte de les eleccions que s’acaben de celebrar en Hongria, on segons els observadors enviats per la OSCE (Organització per la Seguretat i Cooperació en Europa), aquestes s’han celebrat “amb una retòrica intimidant i xenòfoba, prejudicis mediàtics i finançament opac”. Serà perquè ha guanyat l’extrema dreta xenòfoba, racista i excloent?

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook