Aquesta vesprada el Salvador Sagols de Vila-real acollirà una cita especial, on es conjugaran tant la música com la pilota valenciana del més alt nivell. La jornada arrancarà a les 18:00 hores amb l'actuació al trinquet de Toni de l'Hostal, espectacle que tindrà l'entrada gratuïta.

Una vegada finalitzada l'actuació, la música donarà pas a la disputa d'una partida amb un cartell espectacular. Aquesta enfrontarà de roig a la parella de Soro III i Javi, contra el trio blau de Genovés II, Nacho i Àlvaro. Una de les millors partides possibles, on destaca la presència del campió de l'Individual Professional Soro III, qui jugarà acompanyat d'un dels millors sinó el millor mitger del moment, Javi de Massalfassar.

A l'altre costat de la corda destaca la presència d'un trio compensat i amb grans possibilitats, Genovés II posarà l'elegància, Nacho la qualitat i el bon fer ja que es tracta d'un mitger que rendeix al màxim al trinquet de Vila-real on ha realitzat les seues millors actuacions esportives, i de punter el jove Álvaro que ficarà l'il·lusió i de ben segur que contagiarà tant als seus companys i rivals les ganes de progressar i de donar una gran imatge. En definitiva, es presenta un duel de pronòstic incert, on la intensitat i l'alt nivell de joc segur que estaran presents en una vesprada de pilota valenciana d'allò més apassionant.