El trinquet de Vila-real acollirà aquesta vesprada de divendres a partir de les 18.30 hores la gran final del X Trofeu Diputació de Castelló d'Escala i Corda, un duel que enfrontarà a la parella integrada per Soro III i Javi front al trio de Genovés II, Raúl i Carlos.

Els dos equips arriben a la final de Vila-real en un gran estat de forma com demostren els seus resultats en les semifinals. Soro III i Javi van superar pel resultat de 60 per 40 a la formació de Puchol II i Héctor el passat dissabte al trinquet de Borriana, amb una espectacular remuntada, ja que van anar perdent per 25 a 40. Mentre que el trio va superar en semifinals a la parella de Pere Roc II i Félix pel resultat de 60 per 55, en una partida disputada al trinquet de Borriol que va estar plena d'alternatives i en la qual es va veure un gran joc.

Pel que fa a la final es presenta espectacular. En l'acte de presentació de la mateixa els pilotaris Soro III i Raúl van donar la seua opinió. El campió individual la va definir com una «partida que serà dura perquè a Vila-real no és fàcil jugar contra un trio. Serà una partida llarga i exigent per a nosaltres, però Javi i jo ens trobem a gust a Vila-real i crec que podrem oferir un bon nivell per a plantar cara a aquest trio tan fort».