Aquest pròxim dissabte 27 d'octubre s'inicia la temporada oficial per a les escoles municipals de la província després de la suspensió el passat cap de setmana per les pluges. A Onda es jugaran les competicions de One Wall individual i One Wall parelles.

Prop de 1.000 pilotaris entren en competició. El passat cap de setmana només en la seu d'Agost a Alacant es va poder jugar les partides d'individual. De la província de Castelló seran quatre les escoles: Borriol, Castelló de la Plana, Almassora i Onda, les més actives de la província.

Dissabte que ve Onda serà l'epicentre de la promoció escolar i participaran 7 escoles: Almassora, amb 10 esportistes; Castelló de la Plana, amb 12 esportistes; Borriol, amb 11 esportistes; Algimia, amb 6 esportistes; Baronia, amb 5 esportistes; Onda, amb 17 esportistes i Faura, amb 6 esportistes, que fan un total de 67 pilotaris que jugaran la competició a Onda, iniciant la temporada oficial.

També jugaran per parelles: Almassora, amb quatre equips; Borriol, amb quatre equips; Castelló, amb sis equips, i Onda amb 9 equips. A partir de les 9 hores, començarà la festa de la promoció escolar.

El passat cap de setmana el que sí que es va poder fer és la presentació de les escoles municipals en el trinquet Salvador Sagols de Vila-real, on a més es va fer el lliurament dels corresponents guardons als pilotaris més destacats.