El dissabte 3 de novembre es jugarà la 3.ª jornada dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana per a completar les competicions d'One Wall Individual i One Wall parelles, que no es van poder jugar a l'octubre per les pluges en la localitat d'Onda. Aquest cap de setmana a partir de les 9 hores es tornaran a veure les cares els millors jugadors de les escoles de Borriol, Castelló de la Plana, Almassora, Onda, Faura, Baronia i Algimia. Aquest cap de setmana jugaran 21 equips la competició per parelles i 24 jugadors la competició individual, de les categories aleví, infantil i cadet.

De moment estan classificats per a la fase final Autonòmica en categoria benjamí, Pol d'Almassora i Gabriel de Castelló de la Plana per a la competició individual, mentre que en les competició d'equips és l'equip d'Almassora, l'equip que està classificat per a la fase final. En categoria juvenil, els equips de Borriol A i Castelló de la Plana també estan classificats per a aquesta fase final. Aquestes competicions es van disputar les passades setmanes en el poliesportiu d'Onda.

A més, aquest diumenge 4 de novembre es disputarà la fase final de categoria juvenil a partir de les 16.30 hores, amb la presència dels millors jugadors de les tres províncies. Les primeres finals dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana d´One Wall individual es jugaran aquest diumenge 4 de novembre en la localitat de Tavernes Blanques, en el seu pavelló cobert, a partir de les 16.30 hores. Estaran presents més de 30 jugadors de les tres províncies en la fase final intermunicipal juvenil.

De moment estan classificats 17 jugadors dels clubs d'Orba, Pedreguer, Borbotó, IES Maritim, Castelló de la Plana, Borriol, Sella-Relleu, Montserrat i Petrer. Falten per disputar-se les competicions en les seus de Moixent i Massamagrell que s'han ajornat per les pluges aquestes últimes setmanes.

Els jugadors classificats per a la fase final One Wall Individual juvenil son Adrián A. (IES Maritim), Adrián G. (Borbotó), Alejandro (Borbotó), Álex (Montserra), Álvaro Ll. (Sella-Relleu), Daniel (Borbotó), Diego T. (IES Maritim), Francisco (Petrer), Joan (Orba), Manel (Pedreguer), Mario (Petrer), Miguel (Borriol), Pablo (IES Maritim), Pau (Montserrat), Roberto (Castelló de la Plana) i Toni B. (Sella-Relleu).

El diumenge 18 de novembre es disputaran les fases finals de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet, en la localitat de Massamagrell.