El proper dimecres el Centre Cultural Papa Calixte III de Canals acollirà l'homenatge als professors i professores que es jubilen amb el curs 2017-18, així com als alumnes que han aconseguit els millors expedients acadèmics de cada centre escolar de Canals, segons va informar ahir el consistori. Entre alumnes i docents jubilats seran unes 35 persones les reconegudes pel seu esforç i treball per part de la corporació municipal, que els obsequiarà amb un diploma i un detall.

En paraules del regidor d'Educació i alcalde de Canals, Ricardo Requena, Ees tracta, per una banda, d'un xicotet homenatge públic als mestres i professors que han dedicat la seua vida laboral a la formació, educació i acompanyament dels nostres fills en la seua etapa curricular», explic. I per altra, «reconèixer a l'alumnat que ha aconseguit els millors expedients com un esforç important a la seua trajectòria escolar, sense obviar el mèrit que per a tota la resta d'alumnes suposa finalitzar la seua respectiva etapa educativa lluitant i sobreposant-se a les superacions de cadascú d'ells», afig.

Educació Vial en Primària

Per altra banda, la Unitat d'Educació Vial de la Policia Local de Canals ha començat enguany un nou projecte docent en diferents col·legis de la localitat, amb l'objectiu d'ensenyar els criteris bàsics sobre la seguretat viària i conéixer les principals normes de comportament a l'hora de circular. Han participat més de 400 alumnes dels centres educatius José Mollá, Cervantes i Calixte III.