Demà dissabte, el diumenge i el proper cap de setmana, l'Auditori Mestre Vicent Tortosa de la Llosa de Ranes acollirà la quarta edició del Concurs de Joves Intèrprets, un projecte conjunt de l'Ajuntament de la Llosa de Ranes, la Societat Musical de La Llosa de Ranes i la Fundació Sanganxa. L'objectiu del concurs és, una vegada més, estimular els joves músics per tal que es preparen, s'esforcen en millorar i, a la fi, complisquen les seues expectatives per tal que se senten satrisfets amb el resultat obtés.

En tractar-se d'un concurs, es convertirà per ells en una experiència molt útil per a la seua posterior vida professional, ja que els joves no estan acostumats a participar en este tipus d'esdeveniments. Este concurs els permetrà també enriquir-se com a músics, ja que en tractar-se d'un concurs nacional, adquiriran una visió ampla d'allò que altres músics del seu mateix nivell i edat interpreten i treballen en altres conservatoris i escoles de música de l'àmbit nacional.

La intenció dels organitzadors és que gaudisquen al màxim d'esta experiència, sabedors que un concurs, tot i que exigeix un nivell de preparació superior, no deixa de ser una ocasió per fer allò que més els agrada: la música. El concurs està estructurat en dos caps de setmana dedicats a estos joves intèrprets, futures promeses del món de la música que ens faran gaudir amb les seues actruacions. El primer d'ells és per als intèrprets de vent-fusta, i el segon de vent-metall

Demà dissabte començarà la fase classificatòria de vent-fusta a les nou del matí, mentre que la final tindrà lloc el diumenge a partir de les set de la vesprada. La fase classificatòria de vent-metall tindrà lloc el dissabte 7 de juliol a partir de les 09:00 hores i la final el diumenge 8 de juliol a les 19:00 hores.

Fi de curs al Crist del Miracle

Per altra banda, cal recordar que el col·legi Crist del Miracle de la Llosa de Ranes va tancar el curs 2017-2018 el passat divendres amb una sèrie d'actes per a que els seus alumnes s'acomiadaren del centre i donaren la benvinguda a les vacances d'estiu. A primera hora del matí els xiquets de l'últim curs d'Infantil van celebrar la seua graduació, ja que el curs que ve s'estrenaran com a alumnes d'Educació Primària. A eixa mateixa hora els actuals alumnes de Primària van poder gaudir amb una sèrie de jocs i tallers.