Alfarrasí començarà les seues festes demà dijous amb la reunió de totes les comparses, acompanyades per l´Agrupació Musical la Banda, per tal de realitzar el trasllat del Santíssim Crist de l´Agonia des de l'ermita santuari a l'Església Parroquial. A continuació, es celebrarà una ofrena de flors a la Verge dels Desemparats en la Plaça Major. La vetllada transcorrerà amb l'actuació de la orquestra Avalanxa. El dissabte, dia gran de les festes, a les huit del matí, els moros i cristians celebraran una diana. A les 12 serà la missa solemne en honor a Sant Roc i a les 19 hores l´Entrada de Bandes de Música. A continuació es celebrarà l´esperada Entrà de Moros i Cristians, un dels actes més esperats per a tota la població. L'orquestra Space Elephants serà l´encarregada d´amenitzar la revetlla festiva.

En la mateixa línia, el diumenge 19 a les nou del matí es celebrarà la segona diana que comptarà amb la participació de totes les comparses pel recorregut habitual. Sobre el migdia hi haurà missa solemne en la parròquia en honor al Santíssim Crist de l´Agonia i de vesprada es celebrarà la solemne processó en honor a Sant Roc i al Santíssim Crist de l´Agonia per tornar de nou a l'ermita. En finalitzar es dispararà un castell de focs d'artifici a càrrec de la Pirotècnia Nadal-Martí. Aquest dia, la vetllada comptarà amb l´actuació del Grup Eñe i, en finalitzar, tindrà lloc la tradicional Cordà, un dels actes que després d´anys ha aconseguit mantenir-se en la localitat.

El dilluns 20 a les 12 es celebrarà la missa solemne dedicada a la Santa Creu, mentre que a les dos es dispararà una mascletà. Ja per la vesprada a les 19: hores tindrà lloc l´Ambaixà de Moros i Cristians, un dels actes més destacats del programa. A les huit l´Agrupació Musical la Banda farà una cercavila pel poble. I a les 21 hores arrancarà la processó a la Santa Creu. Un espectacle de variétés està anunciat a les 23.30 hores.

La recta final de les festes

El dimarts 21 serà l´ultim dia de festes, els actes de les quals s´han estés durant tot el mes. Pel matí hi haurà parc infantil en el Poliesportiu Municipal, mentre que de vesprada es podrà gaudir d´un tobogan aquàtic i piscina de boles per a tots els públics. Per finalitzar les festivitats cal destacar que la novena al Santíssim Crist de l´Agonia es celebrarà del 22 al 31 d'agost a les 20:00 h a l'església Sant Jeroni. Així, tot aquell que vulga pot acudir a les fetes patronals del municipi que aseguren tradició, festa i bon ambient amb actes per a totes les edats i per a tots els gustos.