Síguenos en redes sociales:

La Llosa de Ranes acull les III Jornades de Saxo del Seiklus Ensemble

Des de demà divendres i fins el diumenge la localitat serà el centre formatiu amb aquest curs que promou l'Ajuntament

La Llosa de Ranes acull les III Jornades de Saxo del Seiklus Ensemble

La Llosa de Ranes es convertirà des de demà divendres i fins el diumenge en seu de la música de saxòfon amb les III Jornades del Seiklus Ensemble. La cita és una convocatòria conjunta de la Fundació Sanganxa, la formació Seiklus Ensemble, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i l'Ajuntament. Les jornades comptaran amb classes per a estudiants de grau professional, superior i postgrau, amb professor de reconegut prestigi internacional. Mariano García i Thomas Barthélémy seran els docents en la modalitat A, mentre que els de la modalitat B seran els membres del grup professional Seiklus Ensemble i Joan Saldaña.

A més, hi haurà activitats per als alumnes de grau elemental, així com xerrades, conferències, tallers, grups de càmera i concerts. Tot açò, cercant sempre oferir la màxima qualitat, però amb el vessant lúdic que sempre proposa la Fundació Sanganxa, expliquen.

Els alumnes de la modalitat A (a partir de tercer d'ensenyament professional) tindran una classe individual amb cada professor. A més, podran participar en el taller d'improvisació, així com en el grup d'alumnes i professors per al concert. Els alumnes de la modalitat B (ensenyament elemental i primer cicle professional) tindran dues classes amb els membres del Seiklus Ensemble, tallers i la participació en la peça conjunta. Els tallers de jazz estaran a càrrec de Joan Saldaña. Com a activitats complementaries hi haurà un concert del Seiklus Ensemble, amb els professors convidats com a solistes, i un concert d'alumnes i professors. També es realitzarà una exposició de saxòfons i accessòris, revissió gratuïta dels instruments... La presentació serà demà a l'Auditori.

Pulsa para ver más contenido para ti