Síguenos en redes sociales:

Sis comisions de Xàtiva opten a algun dels VIII Premis de Lletres Falleres

Les falles Selgas-Tovar, Sant Jaume, República Argentina, Sant Jordi, Abú Masaifa i Juan Ramón Jiménez poden guanyar

Tavernes de la Valldigna acull aquest divendres a les 19:30 de la vesprada la Festa de les Lletres Falleres en la que donarà a conèixer els guanyadors de la VIII edició dels seus Premis, als que aquest any s'han presentat 573 treballs de més de 20 localitats diferents del territori valencià.

De Xàtiva, sis són les comissions que opten a algun dels premis de les Lletres Falleres. La falla Selgas Tovar, sisena classificada als premis de la Generalitat Valenciana, també està nominada a dos premis de Lletres: el premi Ortifus a la millor portada d'un llibret de falla i el Premi Murta al millor microrrelat. D'altra banda, la falla Sant Jaume opta al premi Malva al millor poema satíric, mentre que la falla República Argentina està nominada al premi Mocador al millor assaig. Pel que fa al guardó del Climent Mata, que atorga la Junta Local Fallera de Xàtiva i que premia el disseny i la maquetació als llibrets de falla, les falles nominades són Juan Ramón Jiménez, Sant Jordi i Abú Masaifa, la qual també està nominada al premi COMFET al millor contingut infantil.

En la categoria autonòmica del Premi Climent Mata, les comissions falleres aspirants són la de San Vicente de Paul-Diputada Clara Campoamor, de València, la falla Barri Sant Francesc, d'Oliva; la falla Plaça del Forn, d'Alzira, la falla Castielfabib-Marqués de Sant Joan, de València i la falla La Marina, de Sagunt, van explicar ahir.

Pulsa para ver más contenido para ti