Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L’Olleria suspén les seues Festes patronals de Moros i Cristians d’aquest any

L’ajuntament ja està reunint-se amb representants de la festa per coordinar les celebracions del 2022

Altra festivitat estival ha estat suspesa a causa de la pandèmia de la Covid-19. Altre poble haurà d’esperar dos anys per a retrobar-se amb les seues celebracions de Moros i Cristians. L’Ajuntament de l’Olleria va anunciar ahir que anul·lava les Festes Patronals d’aquest 2021. «No és la decisió que ens agradaria transmetre-vos, però sí la més responsable, donat que a pesar de la millora en la sitaució sanitària, no hem guanyat encara la guerra a aquesta fastigosa pandèmia», justificava el consistori en un comunicat a través de les seues xarxes socials.

«Les nombroses conseqüències de la Covid-19», enuncia el govern local, «que ens han fet estar diversos anys en la incertesa, segueixen sense estar clares, i per això, ens fa de nou prendre la decisió d’anul·lar les Festes Patronals i de Moros i Cristians de l’Olleria».

D’altra banda, el passat 9 de juny el regidor de Festes, Juan Ricardo Ruano, va celebrar una reunió amb els representants de les festeres i festers patronals del 2020 —que ho seran també del 2021 i del 2022— de cara a les celebracions que tindran lloc l’any que ve. Segons informà l’ajuntament, l’encontre serví com a primera presa de contacte perquè es debateren, es manifestaren inquietuds i s’aportaren els primers suggeriments per a les festes del 2022. La reunió tindrà seguiment amb noves trobades de coordinació.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.