02 de octubre de 2013
02.10.2013

L'Associació del Cant Valencià atorga el Premi Obrint Camins 2013 a Juan Lladró

L'entitat vol reconéixer el treball de mecenatge i suport
de l'empresari a esta modalitat musical tradicional

02.10.2013 | 08:15

?
L'Associaciació d'Estudis del Cant Valencià (AECV) ha atorgat el Premi Obrint Camins 2013 a Juan Lladró Dolz, president i fundador de Porcelanas Lladró, pel seu suport al cant valencià. L'AECV reconeix d'esta forma el seu treball de mecenatge "recolzant cantaes, events i publicacions que han obert noves possibilitats de reconeixement per a esta tradició, clara senya de la identitat valenciana", va assenyalar ahir en un comunicat. La consellera d'Educació, Cultura i Esport, María José Català, va rebre el guardó l'any passat i enguany lliurarà el premi a Juan Lladró en un acte que tindrà lloc el diumenge 6 d'octubre a la Sala Rodrigo del Palau de la Música de València. 
El Premi Obrint Camins vol reconéixer el treball de totes aquelles persones, associacions, fundacions, colectius i institucions públiques i privades que s'esforcen per dur el cant valencià a les quotes més altes en investigació, ensenyament i promoció.
L'acte de lliurament inclou un recital en el que no faltaran albaes, cant d'estil i ball de valencianes i de l'alacantina amb més de 80 participants.Les entrades són gratuïtes i es repartiran al Palau des d'una hora abans de començar fins a completar l'aforament de la sala.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Restaurantes en Valencia

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre los mejores restaurantes de tu zona: Gandía, Torrent, Sagunt... y disfruta de la cocina valenciana.
Todos los restaurantes de Valencia

 

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.