Síguenos en redes sociales:

El Teatre Micalet programa 3 concerts d'Òscar Briz, Hugo i Arthur Caravan i Senior i el Cor Brutal

?

El Teatre Micalet ha organitzat del 8 al 10 de novembre tres concerts amb Senior i el Cor Brutal, Arthur Caravan, Hugo Mas i Òscar Briz. Totes les actuacions estan previstes a les 20.30 hores, excepte la del diumenge 10, que serà a les 19 hores.

Senior i el Cor Brutal obrirà este cicle de concerts. El grup de rock alternatiu interpretarà temes de València, Califòrnia, el nou treball que se situa més pròxim al folk que al rock, però que en diverses cançons recupera el colorit i el nervi elèctric.

El dissabte 9 serà el torn d'Hugo Mas i Arthur Caravan, que s'han reunit per a crear Wegener, una lluita de rivals, una batalla entre la ciència i la ficció, entre l'electricitat i l'acústica, entre la música i la literatura, entre la distorsió i la nitidesa. Entre Arthur Caravan i Hugo Mas. Un disc ple de metàfores que ret homenatge a la ciència i la literatura.

Òscar Briz tancarà les actuacions

El diumenge 10, a les 19 hores, Òscar Briz tancarà els concerts presentant al Teatre Micalet Youth, el setè treball del músic i compositor. En este nou treball hi podem sentir l'aroma soul, el pop lluminós, la cançó intimista o de protesta, el folk-rock i fins i tot una composició obscura de cadència indie. Lletres que parlen d'experiències de joventut, que es completen novament amb texts del poeta Vicent Andrés Estellés.

Pulsa para ver más contenido para ti