?

El Casal del Camp de Túria ha lliurat recentment a Bétera els Premis Jaume I que enguany han arribat a la seua sisena edició.

El guardó Entitat Comarcal 2011 va ser atorgat a l'Associació Cultural l'Aljama de Bétera, grup de cultura popular i tradicional d'aquesta població del Camp de Túria). El premi Cultura i Normalització lingüística 2011 va recaure en l'empresa de Llíria Fil per Randa, mentre que el premi Eugeni Pertegaz 2011 va esdevenir un homenatge a les figures de Manuel Sanchis Guarner i Enric Valor i ?Vives en l'any en què es commemora el cent aniversari dels dos intelectuals.

Joan Vicent Candel, per Fil per Randa; Josep Codina, per l'Associació Cultural l'Aljama de Bétera; Manuel San-chis-Guarner Cabanilles i Enric Valor i Hernández, en representació dels respectius pares, varen adreçar-se al públic amb paraules d'agraïment.

En acabar el sopar, es va procedir a la cerimònia de lliurament dels guardons, acte que va ser conduït per Marta i Pau Pertegaz, davant d'un nombrós públic que omplia la sala de Bétera. L'acte va cloure passada la mitjanit amb l'actuació musical del grup de l'Horta La Douche.