El Campionat Autonòmic de Frontó al 4 i mig entra en la seua recta final, de fet, en la primera categoria ja es coneixen els finalistas, que són, Luis de la Vega d´Almussafes i Cervera d´Alaquàs. El passat diumenge es disputaven les dos semifinals al frontó d´Almussafes. De la vega es desfeia en una partida trepidant d´Adrián de Museros per 32 a 30. Per la seua part, Cervera guanyava a Dani d´Alginet per idèntic resultat, amb el content general del nombrós públic assistent. Destaca el paper en aquesta competició de Cervera, que no apareixia com a favorit per a estar en la final en les quinieles inicials.

Pel que fa a la segona categoria, ja és coneixen els encreuaments de semifinals, que emparellen a Christian de Quart contra Rober de Beniparrell i a Jose de Moixent contra Rubén de Massalfassar. Pel que fa a la tercera categoria A, disputada al frontó de Godella, s´enfrontaran en semifinals Edu, del CPV Godella a Jose María, del CPV Paterna per una banda, mentre que l´altra semi estarà protagonitzada per Carreto d´Almussafes i Pepe del CPV Moixent.

La categoria 3ªB, amb seu en Borbotó, tindrà este diumenge les semifinals també, en este cas, lluitaran per una lloc en la final Toni Costa i Ricar del CPV Tamborí i per altra banda, Xavi del CPV Tavernes i Jordi del CPV Godella. Després d´aquesta jornada només ens queda per davant la disputa de les finals amb els guanyadors d´aquesta ronda, que es disputaran totes al frontó d´Almussafes el próxim dia 5 de març.