La Copa Diputació de Raspall ja coneix les seues semifinals. La parella de Montaner i Sanchis va guanyar ahir a la de Pablo i Tonet IV en una emocionant partida al trinquet de la Llosa de Ranes (25-20) i va obtindre l'últim bitllet que quedava sense amo per a la següent fase del campionat.

Amb esta victòria, Montaner i Sanchis lluitaran per un lloc en la final del torneig davant Mario i Brisca. Serà el dilluns 2 de juliol a Xeraco (18.30 hores). Un dia abans, el diumenge 1 de juliol i al trinquet d'Oliva (11.30 hores), Moltó i Néstor s'enfrontaran a Sergio i Miravalles en l'altra semifinal de la Copa.

Les dos parelles guanyadores es voran les cares a Castelló de Rugat el dimecres 11 de juliol (18.30 hores) en la gran final.

Soro III i Salva apreten el Grup B

En la modalitat d'escala i corda, la parella de Soro III i Salva va véncer a la de Francés i Raúl al trinquet de Pelayo per 60-50. El rest de Massamagrell va rendir a un gran nivell, ben acompanyat per Salva en moments clau de la partida. Amb tot, l'elegància de Francés, recolzada per un bon Raúl, no va ser suficient per frenar als rojos.

Tanmateix, este resultat, afegit a la victòria de Pere Roc II i Tomás II davant Giner i Javi (60-50) el passat divendres a Dénia, apreta al màxim la classificació en el Grup B, on tot es decidirà en l'última jornada. L'equip de Pere Roc II és líder amb 5 punts, seguit pel de Giner (3 punts), el de Soro III (2 punts) i el de Francés (2 punts). Tots mantenen opcions de classificació per a les semifinals.

En el Grup A, Puchol II i Carlos s'enfronten hui a Murla (11.30 hores) a l'equip de Pablo de Sella i Héctor, obligar a sumar si vol seguir viu en la competició.