Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Guants biònics per a Martín

Cada vegada són més els factors externs i la tecnologia els que influeixen en els resultats de les carreres. Fins a ahir s'havia parlat d'innombrables factors decisius en el resultat final d'una carrera, però mai havíem sentit dir que l'assoliment d'una victòria havia sigut gràcies a uns guants biònics.

Fantàstic el treball fet des de l'equip de Fausto Gresini de Moto3 per solucionar els problemes que tenia Jorge Martín en la seua mà esquerre. El pilot madrileny, gràcies a aquest treball d'enginyeria, va poder finalitzar en la quarta posició i ampliar de pas l'avantatge enfront de l'italià Marco Bezzecchi, després de fracturar-se la nina en el Gran Premi de la República Txeca, una lesió que segueix donant molts mals de cap al pilot espanyol.

A la lesió de la monyica esquerra, que no està del tot guarida, se li ha sumat una nova. En aquesta ocasió, segons informava el doctor Ángel Charte, Martín havia desenvolupat una neuritis, que és una inflamació dels nervis de la mà que li impedien moure l'articulació amb facilitat.

Després del warm-up del matí, «quan va fer el primer entrene, vam dir que no corríem, però al finalment optem per eixir», explicava el pilot. Tant és així que el dolor que patia li impedia rodar còmodament. L'espanyol assegurava que «ha sigut un cap de setmana més complicat de l'esperat».

El líder de la categoria va destacar que quan li van comunicar l'afecció que tenia «em vaig espantar una mica, ja que em van tocar un nervi i se'm va dormir la zona afectada. No puc alçar els dits i tampoc empunyar bé l'embragatge».

Per açò el pilot va voler agrair el treball realitzat pels enginyers de Alpinestars i del seu equip, per a fer-li un guant fet a mesura.

Compartir el artículo

stats