Arriba el cap de setmana i amb ell reprendrà l’activitat el Campionat Individual Bankia d’escala i corda, que hui completarà tres eliminatòries dels huitens de final. Totes les partides tenen el seu interés, però per entitat destaca la programada a Sueca on el vigent campió i vencedor en sis edicions, Soro III, comença la defensa del títol davant Giner.

Fins que algú demostre el contrari, Soro III és el favorit. La seua trajectòria li avala així com les seues aptituds per a jugar a mà a mà. La capacitat per a alçar carretes, la solvència per a tornar-ho tot i la facilitat per a encarar-se a les galeries han estat sempre les armes més decisives del pilotari. La present no ha sigut la seua millor temporada, però a esta competició sembla que arriba en la seua millor versió segons s’ha comprovat en el tram final de la passada Copa.

Així les coses, el cartell de ‘víctima’ li correspon a Giner. Però que no es confie el campió perquè el jove rest de Murla està pletòric de moral i en un moment de forma sensacional. Si el favorit no ofereix el seu nivell, el nom no li servirà per a continuar endavant. Un altre punt a favor de Giner és que a Soro III li costa trencar el gel en este torneig.

També a les 18.30 hores, però a Vilamarxant, està programat el duel entre Pere i Santi. Cap dels dos està en les quinieles, però tots dos han estat sempre participants a tindre en compte. Santi inclús ha arribat a una final i Pere es va quedar a dos jocs de jugar-la.

Ací, el pronòstic és més incert. Aquell que tinga el dia bo es farà amb l’altre. El que si es pot aventurar és que la partida serà bonica de presenciar pel joc valent i ofensiu que solen practicar els mitgers.

I del Camp de Túria a la Marina. A Dénia concretament, on Pere Roc II i Nacho jugaran a les 20.00 hores. El primer és, des de fa unes temporades, un ferm candidat en totes les competicions. En la del mà a mà ja ha completat dues finals i és l’únic títol que li falta. Nacho arriba amb l’aval de ser un gran mitger i de dominar ambdues mans. N’hi ha partida.

En la modalitat de raspall, Lorja es va guanyar ahir un lloc en la ronda inicial en superar a Josep per 25-10 al trinquet de Bellreguard. Hui es jugarà una altra prèvia al Genovés amb Canari i Vicent com a protagonistes.