La XXXVII Lliga de Llargues i la XXIX Lliga de Palma Trofeu Diputació d’Alacant disputaran aquest cap de setmana la tercera jornada de competició amb l’amenaça de la pluja com a protagonista, ja que la majoria dels clubs juguen als carrers dels seus pobles. Aquest cap de setmana es disputaran en total 28 partides entre totes les categories de les modalitats de Llargues i de Palma.

D’una banda, en la màxima categoria de la Lliga de Llargues es jugaran tres partides en les localitats de Mutxamel, Castell de Castells i Parcent. En primer lloc, l’equip del CPV Mutxamel rebrà a la seua casa a la formació del CPV Benidorm, aquest dissabte 24 a les 17 hores, i a aquesta mateixa hora a Castell de Castells s’enfrontaran el Top Recambios Castells i el CPV Parcent A. Mentre que el diumenge a les 17 hores, tancarà la jornada a Parcent el CPV Parcent B contra el CPV Sella.

D’altra banda, en el màxim nivell de la modalitat a Palma es disputaran quatre partides als carrers de Benimagrell, Sella, Calp i Tibi. El dissabte es jugaran dues partides, la primera d’elles tindrà lloc en Benimagrell a les 17 hores, on el CPV Benimagrell s’enfrontarà al CPV Sella A, i a les 18 hores a Sella, el CPV Sella B rebrà la visita del CPV Vall de Laguar. Mentre que el diumenge a les 11 hores es disputaran les altres dues partides, una en la localitat de Calp, en la qual el CPV Calp s’enfrontarà al CPV Relleu, i l’altra al carrer de pilota de Tibi, on el CPV Benidorm jugarà contra el CPV Tibi.