La final del XV edició de la ‘Lliga CaixaBank de Raspall Femení’ ja està ací. La partida per la lluita pel títol entre els equips de Bicorp i Beniparrell es disputarà el dissabte al carrer Lloret Papí de Càrcer, i amb les càmeres d’À Punt Media com a testimonis, a partir de les 17.45 hores.

Tot obert per a la final de raspall femení |

Els equips finalistes, Bicorp i Beniparrell, amb Mar i Victoria per part de l’equip de la Canal de Navarrés, i Ana i Noelia per part del conjunt de l’Horta Sud, buscaran augmentar el seu palmarès en la competició. Fins a hui, Bicorp suma quatre títols consecutius (2017, 2018, 2019 i 2020) i és l’actual campió de la competició reina femenina, mentre que Beniparrell compta amb tres lligues (2014, 2015 i 2016).

Tot obert per a la final de raspall femení | FEDPIVAL

La final del pròxim dia 10 de juliol suposa el cinquè duel entre les dues formacions en la lluita pel títol de Lliga. Dels cinc enfrontaments entre Bicorp i Beniparrell, quatre van caure del costat del conjunt de la Canal de Navarrés i un va quedar en mans de la parella de l’Horta Sud.

Cap dels dos equips coneixia l’escenari de la final, el carrer de Càrcer que acollirà totes les finals de les diferents categories dels Autonòmics de raspall. Això sí, en els últims dies els dos equips de la final femenina sí han visitat el carrer Metge Lloret Papí de la localitat de la Ribera Alta.

«Intentarem gaudir, perquè si anem amb confiança, espere que el resultat siga favorable», va explicar Victoria. «Després del campionat que hem fet, crec que arribem a la final en un bon estat de forma, ja portem diverses finals i aquesta pressió la gestionem bé», va manifestar Ana per part de l’equip de l’Horta Sud.

El duel, dissabte a les 17:45 hores, en una enfrontament que tindrà en directe les càmeres de la televisió autonòmica À Punt.

. 1 Les jugadores finalistes, en la Diputació de València

2 Victoria ha superat les seues dolencies.

3 El carrer de Càrcer s´ha acondicionat per les finals més importants del raspall femeníF