Respecte a la Supercopa d’Escala i Corda la jugaren ahir per la nit al trinquet Pelayo de Valencia. La final juvenil va tindre com a protagonistes a les escoles de Vinalesa, com a campió del Trofeu d’Estiu, i Tavernes Blanques, guanyadors de l’Autonòmic, que varen obrir el programa de finals . A continuació aplegà el torn als equips de Faura, vencedor de l’Autonòmic, i Onda, campió del Trofeu d’Estiu. Els del Camp de Morvedre, amb Martí I, Pepet, Llopis i Juanba, es varen mesurar amb la jove formació de la Plana, que comptava amb Diego, Alvaro, Paco, Pedro i Jose Luis.

Aquesta vesprada es viurà la primera edició de la Supercopa de Frontó, amb els equips finalistes del passat Autonòmic de Frontó Parelles, Quart de Poblet i la Pobla de Vallbona. Per part dels campions , la parella de l’Horta, jugarà amb Adrian de Quart i Roberto de Beniparrell, mentre que els del Camp de Túria tindran a Pasqual de la Pobla i Adrian de Museros com a integrants. La partida tindrà lloc a partir de les 19:30 hores en el frontó de la Cooperativa Santa Ana d’Albal.

Demà en Borbotó, a les 16:30 hores, tindrà lloc una nova edició de la Supercopa de Galotxa. El programa començarà amb la final juvenil, on els protagonistes seran les escoles de Montserrat i Marquesat. A continuació seran Quart de les Valls, guanyador del Corte Inglés, i Montserrat, campió de l’Edicom-Interpobles, els que s’enfrontaran pel títol absolut. Tancarà la vesprada el derby de la final femenina entre dos equips del club de Borbotó. Prèviament, de matí a les 10 hores, més de 50 escoles estaran presents a l´Alqueria del Bàsquet, al lliurament de trofeus dels JECV de la temporada passada i al reconeixement dels entrenadors més destacats.

El diumenge aplegarà el torn al raspall i les ratlles al carrer de Borbotó. En el cas de la modalitat de la raspada les seues partides tindran lloc a les 11 hores, amb la final masculina on els protagonistes seran Gavarda, campió autonòmic del 2021, i El Genovés, campió del 2020. A continuació será el moment de la final femenina, on Beniparrell i Bicorp tornaran a enfrontar-se per un nou títol. La vesprada del diumenge será el moment de les ratlles, ja que Benidorm, guanyador de la Lliga de Llargues, i Castells, campió de la de perxa, s’enfrontaran per un nou campionat.