El Dia de la Dona en la Pilota arriba amb una sèrie d’actes, tallers, partides d’exhibició i també de competició amb el títol Autonòmic en joc en One Wall. La cita del Va de Dona és del 15 al 17 d’octubre a València i Borbotó, amb el suport de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València, l’Ajuntament de València i la Fundación Deportiva Municipal (FDM).

Joana Tavernes Blanques una de les fixes als torneigs. | FEDPIVAL

Els actes començaran el divendres15 d’octubre a les 18:00h amb l’Autonòmic de One Wall femení Nivell A. La cita serà a Borbotó. Ja el dissabte, novament competició i novament a Borbotó, en aquest cas amb els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana (JECV) amb l’Individual femení de One Wall en categories cadet i juvenil.

Per al diumenge és quan més activitats de pilota hi haurà, de 9:00h a 14:00h. Primer, la Gran Festa Va de Dona a la plaça Manises, carrer Cavallers i adjacents de la ciutat de València. Es jugaran partides mixtes de raspall i galotxetes, a més de tallers d’artesans, exhibicions de raspall amb les millors jugadores d’elit, escoles i clubs, a més del lliurament dels Premis Anuals Va de Dona que tindrà lloc al migdia a la plaça Manises de la capital.